zondag 15 september 2019
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Luchthavenvervoer

Zakenreis

Uw zakenreis begint optimaal als Taxi Wegman u naar de luchthaven brengt. Onze chauffeur brengt u snel en comfortabel tot voor de juiste vertrekhal, ongeacht of u nu vertrekt van internationale luchthavens als Schiphol, Zaventem of Düsseldorf of van regionale vliegvelden als Eindhoven Airport en Maastricht Aachen Airport.

Luchthavens zijn bekend terrein voor ons. Dat is ook plezierig als wij u afhalen. U vindt ons meteen bij het meetingpoint voorzien van een naambordje. Wij verzorgen ook het afhalen en wegbrengen van uw gasten, uiteraard met dezelfde zorg en service die u van ons gewend bent.

Het is handig als wij uw vervoer tijdig kunnen inplannen, maar ook à la minute vervoer is geen probleem. Informeer naar onze tarieven.

Vakantie

Uw reis begint als u de voordeur sluit. Onze taxi staat dan al voor u klaar om u veilig en comfortabel naar de luchthaven te brengen. Verwarmd als het koud is, lekker koel in de zomer, op elk uur van de dag of nacht. Wij vervoeren u rechtstreeks en exclusief. Er gaan alleen andere reizigers mee als die tot uw gezelschap behoren, in een van onze taxi´s of - als dat u beter uitkomt - in onze taxibus.

Als u eenmaal bent ingestapt kunt u alle stress laten varen. Vanaf hier nemen wij de regie voor dit deel van de reis over. Wij zorgen ervoor dat u op tijd en uitgerust op de luchthaven aankomt. Als u gaat vliegen is Taxi Wegman het beste begin en einde van uw reis.

Als u terugkomt halen wij u graag weer op. Wij staan al op u te wachten als uw vlucht arriveert, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met zoeken naar vervoer. En last but not least: met ons bent u snel weer thuis!